Πλέον μπορείτε να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας με ασφάλεια. Ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία και άν έχετε κάποια απορία, μπορείτε να μας καλέσετε στο 26410 52270 ή να μας αποστείλετε ενα email στο: info@logoskaipraksi.gr

Παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

Προσοχή:

1. Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν την συναλλαγή στους φυσικούς μας χώρους, ισχύουν και στην περίπτωση της online εξόφλησης.

2. Το κέντρο μας, δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των ωφελούμενων και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

3. Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής θα σας αποστείλουμε στο email σας την απόδειξη παροχής υπηρεσιών. Ενδέχεται να επικοινωνήσει μαζί σας η γραμματεία για διευκρινίσεις. Ο χρόνος επεξεργασίας και αποστολής συνήθως είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες. 

4. Μετά την ολοκλήρωση συμπλήρωσης της φόρμας, πατήστε το κάτω κουμπί ώστε να μεταφερθείτε σε ασφαλές περιβάλλον ολοκλήρωσης της πληρωμής σας. Θα πρέπει να γράψετε το ποσό που επιθυμείτε να εξοφλήσετε καθώς και να προσθέσετε το όνομα σας στο πεδίο της περιγραφής.

Μαρτυρίες γονέων

Η μικρή σας ζητάει συνέχεια, ξεκινάμε από το σπίτι και σε όλη τη διαδρομή μας λέει να πάμε στο Δημήτρη.

A.K.

Είχαμε απογοητευτεί μετά την διάγνωση του γιατρού, η Γεωργία μας εξήγησε πως μπορούμε να δουλέψουμε με την Σ. για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες της και πραγματικά, καταφέραμε πολλά πράγματα.

M.M.

Όλες οι μαμάδες έχουν να πουν τα καλύτερα για εσάς, να μας πείτε τι κάνετε στα παιδιά και σας αγαπάνε τόσο πολύ.

Κ.Σ.

Άνθρωποι εμπιστοσύνης, που μπορείς να βασιστείς.

Γ.Τ.

Τα παιδάκια στο Αγρίνιο είναι τυχερά που έχουν τέτοιους θεραπευτές.

Π.Π.

Το παιδί περιμένει πως και πως να έρθει να παίξετε μαζί.

Μ.Α.