Τα Χριστούγεννα είναι πλέον μόνο δύο εβδομάδες μακρυά! Στο κέντρο μας, κάθε χρόνο ετοιμάζουμε δραστηριότητες και παιχνίδια, τόσο για τα μικρά όσο και τα μεγάλα παιδιά. 

“Μια φορά και έναν καιρό στη κορυφή του Μαγικού Βουνού έστεκε μεγαλόπρεπο και πάντα θαλερο το Δέντρο των αληθινών ευχών. Εκεί πάντα περίμενε να ακούσει τις ευχές τον ανθρώπων και να προσφέρει υποστήριξη στην πραγματοποίηση τους..”

Για το διάστημα 19 έως και 23 Δεκεμβρίου θα έχουμε την τιμή, να φιλοξενήσουμε το Δέντρο των Αληθινών ευχών στο χώρο μας. Εκεί, το δέντρο θα περιμένει τους μικρούς και μεγάλους φίλους του να το στολίσουν με μια από καρδιάς ευχή για το τι θα ήθελαν να φέρει το νέο έτος.

Έπειτα, από την κουφάλα στο κορμό του θα πάρουν την απάντηση του για να τους συντροφεύσει στην πραγματοποίηση αυτής της ευχής..

Πέρα από το υπέροχο αυτό δρώμενο που θα τρέχει παράλληλα με το καθημερινό μας πρόγραμμα, η ομάδα μας σε συνεργασία με την ομάδα του “Cricket Media+ Studio” έφτιαξαν τρία υπέροχα βιβλία δραστηριοτήτων για τα παιδάκια του κέντρου μας και όχι μόνο.

Στα βιβλία μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος δραστηριοτήτων, τόσο για την συγκέντρωση, οπτική αντίληψη αλλά και ζωγραφιές, κατασκευές και δραστηριότητες όπως “Γράφω γράμμα στον Άγιο Βασίλη”, “Πιστοποιητικό από τον Άγιο Βασίλη” και άλλα πολλά.

Τα βιβλιαράκια απευθύνονται σε παιδάκια κυρίως προσχολικής ηλικίας αλλά κάποιες δραστηριότητες (ειδικά αυτές του 3ου βιβλίου) είναι κατάλληλες και για μεγαλύτερα παιδάκια.

Το σημαντικό είναι πάντα να περνάτε όμορφο χρόνο με τα παιδάκια σας και ό,τι και αν κάνετε να χαρίζει όμορφες στιγμές.

Μπορείτε να δείτε ένα δείγμα των δραστηριοτήτων εδώ:

Κατεβάστε τα στο τέλος της σελίδας και χρησιμοποιήστε τον κωδικό που σας έχει δοθεί ώστε να ανοίξετε τα ηλεκτρονικά βιβλία και να τα εκτυπώσετε αν θέλετε.

Άν δεν έχετε λάβει κωδικό, δεν ανήκετε στις άνω ομάδες και θέλετε να το αγοράσετε, επικοινωνήστε μαζί μας στο 26410-52270.

Καλές γιορτές με αγάπη και πολλά χαμόγελα!

Η διεπιστημονική ομάδα του λόγος + πράξη

print

Αρχεία για λήψη

Αρχείο Περιγραφή Μέγεθος αρχείου
pdf Βιβλίο 1 Δραστηριότητες για Ζωγραφική, Κατασκευές και Παιχνίδια.
31 MB
pdf Βιβλίο 2 Δραστηριότητες και παιχνίδια για δεξιότητες Οπτικής Αντίληψης.
36 MB
pdf Βιβλίο 3 Δραστηριότητες με γράμματα, λέξεις, κείμενα αλλά και μαθηματικά.
46 MB