Αγαπημένοι φίλοι,

σε λίγες μέρες πλησιάζει το Πάσχα :)

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το κέντρο μας, με την βοήθεια της ομάδας του Grasshoppers Creative Studio, ετοιμάσαμε και σας προσφέρουμε δύο βιβλία με Πασχαλινές δραστηριότητες!

Στα βιβλία μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος δραστηριοτήτων που θα βοηθήσουν τα παιδάκια να αναπτύξουν πολλές δεξιότητες σε κάθε τομέα! Πιο συγκεκριμένα θα βρείτε δραστηριότητες που ενισχύουν δεξιότητες, όπως η δημιουργικότητα, η ζωγραφική, κινητικές, αλλά και γνωστικές δεξιότητες.

Επίσης, δραστηριότητες που θα ενισχύσουν, μεταξύ άλλων, πολλές αντιληπτικές δεξιότητες, όπως η μνήμη, η οπτική διάκριση και η αντίληψη χωρικών σχέσεων.

Τέλος, περιέχουν και δραστηριότητες σχετικά με τη γλωσσική έκφραση, ανάγνωση, γραφή, προμαθηματικές και μαθηματικές έννοιες και φυσικά τη φαντασία!

Μπορείτε να δείτε ένα δείγμα των δραστηριοτήτων εδώ:

Τα βιβλιαράκια απευθύνονται σε παιδάκια κυρίως προσχολικής ηλικίας, αλλά κάποιες δραστηριότητες είναι κατάλληλες και για μεγαλύτερα παιδάκια.

Το σημαντικό είναι πάντα να περνάτε όμορφο χρόνο με τα παιδάκια σας και ό,τι και αν κάνετε να χαρίζει όμορφες στιγμές.

Μπορείτε να “κατεβάσετε” τα βιβλία στο τέλος της σελίδας!

Παρακαλούμε στηρίξτε την προσπάθεια της ομάδας, πατώντας το κουμπάκι και κάνοντας like και follow στα κοινωνικά μας μέσα:

(πατήστε στα εικονίδια επάνω για να σας οδηγήσει στην αντίστοιχη πλατφόρμα).

Καλές γιορτές με αγάπη και πολλά χαμόγελα!

Η διεπιστημονική ομάδα του λόγος + πράξη

print

Αρχεία για λήψη

Αρχείο Περιγραφή Μέγεθος αρχείου
pdf Πάσχα - Δραστηριότητες μέρος Β 27 MB
pdf Πάσχα - Δραστηριότητες μέρος Α 10 MB