Πλησιάζοντας στο Πάσχα, είναι η περίοδος που όλοι όσοι είναι νονοί μπαίνουν στη διαδικασία να επιλέξουν τη λαμπάδα που θα πάνε στα βαφτιστήρια τους.

Η σχέση μεταξύ νονού και βαφτιστριού είναι μια ιδιαίτερα σημαντική και συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή για την οικογένεια και το παιδί που βαφτίζεται. Πέρα από τη στιγμή της βάφτισης, ο ποιοτικός χρόνος που ο νονός θα αφιερώσει και θα περάσει με το βαφτιστήρι του, εκτείνεται σε πολλά επίπεδα και επιδρά στη ζωή και την ανάπτυξη του παιδιού. Άλλωστε, ο χρόνος που περνούν μαζί ενισχύει τον δεσμό μεταξύ τους: δημιουργούν αναμνήσεις, μοιράζονται εμπειρίες, ενώ η παρουσία του σε σημαντικές στιγμές της ζωής του παιδιού μπορεί να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση και το αίσθημα ασφάλειας που νιώθει.

Το Gifthood Curated Gifts, θέλοντας να ενισχύσει αυτό το δεσμό μας προτείνει τη δημιουργία της λαμπάδας από κοινού ο νονός με το βαφτιστήρι, αντί να αγοράσει κάτι έτοιμο με το Lampada Box

Νονά, νονέ, άκουσες τα νέα? Φέτος το Πάσχα σκέψου out of the box και επίλεξε αυτό εδώ το box!

Αφιέρωσε τον χρόνο σου στο βαφτιστήρι σου και όχι στην αναζήτηση λαμπάδας! Καθίστε μαζί, έξω στη φύση, μαζέψτε λουλούδια, ζωγραφίστε τα ξύλινα διακοσμητικά, τυλίξτε τα φύλλα από αγνό μελισσοκέρι και θα φτιάξετε την μονα-δική σας λαμπάδα! Την πιο όμορφη, την πιο ταιριαστή, την πιο οικολογική λαμπάδα για το δικό σου βαφτιστήρι!

Είναι μια ευκαιρία να μοιραστούμε στιγμές και να δημιουργήσουμε τις δικές μας ιστορίες!❤️

Στο “λόγος+πράξη” με γνώμονα πάντα το παιδί και την οικογένεια, πιστεύουμε και υποστηρίζουμε τις μικρές ή μεγάλες κινήσεις ανθρώπων που μοιράζονται το ίδιο όραμα με εμάς: “Κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη, τη ζωή όλων των ανθρώπων γύρω μας, καλύτερη.

Έτσι, αποφασίσαμε να τρέξουμε μαζί με το κατάστημα gifthood.curatedgifts έναν διαγωνισμό!

Τα δώρα; Τρία καταπληκτικά Lampada Boxes:

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό κάντε κλικ στο κουμπάκι:

Αν χρειάζεστε βοήθεια, επικοινωνήστε μαζί μας.

Καλές γιορτές με αγάπη και πολλά χαμόγελα!

Η διεπιστημονική ομάδα του λόγος + πράξη

print