Κοινωνική Δράση
Στόχος μας είναι η πλήρης κάλυψη των αναγκών του παιδιού και της οικογένειας στον χώρο του κέντρου, παρέχοντας υποστήριξη και παρέμβαση λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις εξατομικευμένες ανάγκες του παιδιού και της οικογένειας.
Κόστος θεραπευτικού προγράμματος

Οι παροχές του κέντρου μας, που αφορούν στην θεραπευτική παρέμβαση πραγματοποιούνται χωρίς ή με ελάχιστη προσωπική οικονομική επιβάρυνση της οικογένειας, καθώς η χρηματοδότηση πραγματοποιείται κυρίως από τους αντίστοιχους ασφαλιστικούς φορείς.

Στα πλαίσια της συνεχούς υποστήριξης της οικογένειας ο Διαγνωστικός έλεγχος και η ενημέρωση από τη Διεπιστημονική μας ομάδα είναι δωρεάν.

Κοινωνικές δράσεις
Παράλληλα, στόχος μας αποτελεί και η κινητοποίηση, ευαισθητοποίηση και η ολοκληρωμένη κατάρτιση των επαγγελματιών ψυχικής υγείας, των εκπαιδευτικών, αλλά και των οικογενειών, γύρω από θέματα που αφορούν την ανάπτυξη του παιδιού προσχολικής, σχολικής αλλά και εφηβικής ηλικίας.
Με γνώμονα αυτό πραγματοποιούνται δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι σε παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία, ενώ παράλληλα πραγματοποιούνται ομιλίες/ενημερώσεις σε γονείς και εκπαιδευτικούς.
Μαρτυρίες γονέων

Η μικρή σας ζητάει συνέχεια, ξεκινάμε από το σπίτι και σε όλη τη διαδρομή μας λέει να πάμε στο Δημήτρη.

A.K.

Είχαμε απογοητευτεί μετά την διάγνωση του γιατρού, η Γεωργία μας εξήγησε πως μπορούμε να δουλέψουμε με την Σ. για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες της και πραγματικά, καταφέραμε πολλά πράγματα.

M.M.

Όλες οι μαμάδες έχουν να πουν τα καλύτερα για εσάς, να μας πείτε τι κάνετε στα παιδιά και σας αγαπάνε τόσο πολύ.

Κ.Σ.

Άνθρωποι εμπιστοσύνης, που μπορείς να βασιστείς.

Γ.Τ.

Τα παιδάκια στο Αγρίνιο είναι τυχερά που έχουν τέτοιους θεραπευτές.

Π.Π.

Το παιδί περιμένει πως και πως να έρθει να παίξετε μαζί.

Μ.Α.