Στο κέντρο μας η φιλοσοφία και ο στόχος μας είναι  κάνουμε τις ζωές των ανθρώπων που συνεργαζόμαστε καλύτερες.

Με γνώμονα αυτό υποστηρίζουμε ολόπλευρα τις οικογένειες που μας εμπιστεύονται.

Είμαστε μοναδικοί στον τρόπο που παρέχουμε εξατομικευμένη προσοχή και φροντίδα, ρυθμίζοντας το θεραπευτικό πρόγραμμα σύμφωνα με τις ανάγκες και τις δυνατότητες της κάθε οικογένειας. Με αυτό τον τρόπο προσπαθούμε να βοηθήσουμε το κάθε παιδί να αναπτύξει το μέγιστο των δυνατοτήτων του.

Αν πιστεύετε και εσείς ότι με τις πιο απλές πράξεις μπορούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής των άλλων, αν σας αρέσει να εξελίσσεστε συνεχώς, να ανήκετε σε μια ομάδα που που έχει σαν γνώμονα την συνεργασία, διεπιστημονικότητα και ενσυναίσθηση, θα χαρούμε πολύ να λάβουμε το βιογραφικό σας.

Προκήρυξη 2 θέσεων εργασίας!
Αναζητούμε για το κέντρο μας:
1 – Λογοθεραπευτής / Λογοθεραπεύτρια
1 – Εργοθεραπευτής / Εργοθεραπεύτρια

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν αντίστοιχο πτυχίο και πολύ όρεξη για συνεχή βελτίωση και παιδιατρική παρέμβαση.

Σχετικά σεμινάρια /εκπαιδεύσεις καθώς και εμπειρία με παιδιά θα εκτιμηθούν.

Η θέση αφορά θεραπευτική παρέμβαση σε παιδιατρικό πληθυσμό, εκμάθηση και χρήση σύγχρονων εργαλείων και μεθόδων παρέμβασης, ένταξη και άμεση συνεργασία με την υπόλοιπη διεπιστημονική ομάδα, συμμετοχή στις εποπτείες και εκπαιδεύσεις του χώρου, δημιουργία projects και υλικού.

 
Πλήρες ωράριο – καλές αποδοχές.

Χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα, μπορείτε να συμπλήρωσετε το βιογραφικό σας και θα προωθηθεί αυτόματα στο αντίστοιχο τμήμα.

Πώς ακούσατε για εμάς;

Τέλος, μπορείτε να μας στείλετε και αναλυτικά το βιογραφικό σας στο email μας: info@logoskaipraksi.gr

Όλα τα αιτήματα είναι εμπιστευτικά, δεν θα κοινοποιηθούν με κανένα τρόπο και θα παραμείνουν στη βάση δεδομένων του κέντρου μας για τουλάχιστον 1 χρόνο.